2019-06-26 11:18:24• hírek • x

Burkolattrendek: egyre népszerűbb a porcelán padlólap

Concrete porcelán padlólappal burkolt enteriőr.
Concrete porcelán padlólappal burkolt enteriőr.

A lakberendezéstrendeket tetőtől talpig felforgatta a porcelán padlólapok megjelenése, melyek visszafogott és egységes felszínüknek köszönhetően kiemelik a bútorok és a dekorációk legapróbb részleteit is.

A több évtizedes múlttal rendelkező, s az épp ebből fakadó tapasztalatokat az élvonalbeli technológiákat is sikeresen kamatoztató Cerrad cég portfóliójában nemrégiben megjelent az Ultime nevű termékcsalád, melynek sikkes darabjai a szó szoros értelmében vonzák a tekinteteket. A Concrete, a Marquina és a Statuario nevű kollekciók ugyanis sikeresen ötvözik a kő nyers szépségét és a márvány klasszikus eleganciáját, így létrehozva egy ideális burkolóanyagot mindazoknak, akik modern és időtálló megoldást keresnek lakásukba.


A Statuario nevű kollekció tökéletes válaszként érkezik a modern lakberendezési elvárásokra. Sima, makulátlan tisztaságot sugalló fehér felületével, valamint egyedi, de dinamikus megjelenésével kiváló választás lehet úgy padlólapként, mint fali burkolatként. A nagyvárosi lakások szofisztikált enteriőrjében tökéletesen kiegészíti az arannyal díszített bútorok és dekorációk összhangját. Megjelenése olyan időtálló luxust áraszt, mely az évek múlásával csak még nemesebbé válik.



A Concrete kollekció modern és elegáns, önmagában kiválóan alkalmas a napjainkban egyre divatosabb, minimalista stílus kialakítására, de hangsúlyosabb színekkel kombinálva futurisztikus megjelenést kölcsönöz a betöltött térnek.


A márványt eddig kétségtelenül a klasszikus enteriőr részeként tartottuk számon, ám a Marquina kollekció teljesen átformálta ezt a koncepciót, hiszen a hozzáértő dizájnerek munkája révén a kortárs és az avantgárd stílusokat is beviheti a lakásokba. A márvány látszólagos hidegségét kiválóan oldja a fekete tónusokkal és a melegebb faárnyalatokkal történő vegyítés. Tökéletesen sima felületével a Marquina remek választás lehet a konyhában, ahol úgy a padlónak, mint a falnak kifinomult és dinamikus megjelenést ad.



Szeretnéd személyesen is megcsodálni a fentebb ismertetett kollekciókat? Akkor látogass el a Lebada bemutatótermébe, melyet a Károlyi úton, a 15-17. szám alatt találhatsz meg. Az üzletben az Ultime termékcsalád mellett további 3500 termék közül választhatsz, melyek között vannak 100 százalékban saját gyártású, de népszerű nemzetközi cégek által előállított árucikkek is.
 

Fedezd fel az otthonosság művészetét a kiváló minőségű termékek széles skáláján keresztül. Szakszerűség és Felelősség. Kreativitás és Együttműködés. Folyamatos fejlődés. Éld át az igazi kreativitás élményét a Lebada bemutatótermekben és online, a  www.novolor.ro oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: